Ting Geroge R.R. Martin gjør i stedet for å skrive ferdig "A Song of Ice and Fire"

Det er så frustrerende. Game of Thrones er for tiden inne i sin fjerde sesong på HBO, og mens situasjonen i Westeros blir mer og mer dramatisk på skjermen, så blir jeg mindre og mindre tålmodig hva George R.R. Martins produktivitet angår. Forfatteren bak bøkene som danner grunnlaget for tv-serien har nemlig blitt svært så opptatt med andre ting etter at han ble A-kjendis i enhver fantasy-nerds aktelse. Selv om serien snart tar igjen bøkene, så later ikke Martin til å ha noe hastverk med å skrive historien ferdig av den grunn. En stakkars Thronie må derfor leve i uvisshet i årevis med cliffhangeren på slutten av femte bok i bakhodet. Det er irriterende. Veldig irriterende. 

Så hva er det egentlig Martin fyller tiden sin med i stedet for å skrive ferdig A Song of Ice and Fire? Noen raske veiv på Google ga følgende svar:

  • Får laget en biografi om sitt liv i tegneserieform. Vel, det ekisterer vel ingen beviser for at dette har tatt opp mye av hans tid, men det er irriterende likevel. Martins livshistorie ser jeg rett og slett på som ganske irrelevant. Livene til Khaleesi og Jon Snow er vikigere.
  • Anmelder Baz Luhrmanns The Great Gatsby på bloggen sin. Ærlig talt, Martin. Sånt har vi Empire Magazine for. 
  • Jobber med et A Song of Ice and Fire oppslagsverk. Vel og bra, om noe premtaurt? Bør man ikke skrive ferdig bokserien opplagsverket skal baseres på først?
  • Kjøper seg en kino.
  • Anbefaler andre bøker som man kan lese mens man venter på neste bok i A Song of Ice and Fire. Virkelig, George? Virkelig? Dette kaller jeg ren provokasjon.
  • Deltar på ulike nerde-messer og lar seg fotografere sammen med skuespillerene i serien.
  • Deltar på ulike premierer og lar seg fotografere sammen med skuespillerne i serien.
  • Ser på fotball.

 

Skriv, George! Skriv!Jeg forstår at det er vanskelig, George, men nå må du slutte å henge med Khaleesi og se til å skrive ferdig bokserien din!

Én kommentar

prinsessen

22.04.2014 kl.20:28

haha, er så enig! må ha resten av serien ja!

indiehjerte

22.04.2014 kl.20:30

prinsessen: Definitivt! Tålmodigheten min renner sakte men sikkert ut, som blodet til Stark-familien. :-P

Skriv en ny kommentar

indiehjerte

indiehjerte

30, Oslo

Ida Brenden Engholt (f. 1983). Litteraturviter, språknerd og musikkentusiast med sans for det meste innen indiesjangeren. Samler på fine tekopper, band t-skjorter og rare ord. Også er det mer Elizabeth Bennett i meg enn Anna Karenina. Heldigvis. Kontakt: idabren@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits