Ukens cover: Dana Williams & Leighton Meester - "Dreams"

Vi kan vel alle være enige om at å covre Fleetwood Mac er en risikabel eksersis, så det var med en viss skepsis jeg klikket meg inn på Dana Williams' og Gossi Girl-stjerna Leighton Meesters coverversjon av "Dreams". Jeg tenkte at i beste fall kunne det bli på linje med Caitlin Roses fine country-aktige versjon av "That's Alright" fra 2010, og i verste fall kunne det låte som den dance-inspirerte og rett ut grufulle versjonen av "Dreams" som The Corrs slapp løs på verden på sent 90-tall. Det kunne virkelig gå i alle retninger.

 

Og så viser det seg faktisk at Blair Waldorf og venninna hennes både kan synge og spille gitar!

Ikke bare kan de synge, de mestrer også vokalharmonienes intrikate kunst. Det hele er så naturlig og utsøkt gjort at jeg nesten begynner å tro at de også snakker sammen i vokalharmonier til daglig. Stevie Nicks trenger på ingen måte å skamme seg over denne lille perlen av en coverversjon. I stedet kan hun glede seg over at det finnes mennesker der ute som gjør det skikkelig når de våger seg på å covre en av de fineste låtene fra Fleetwood Mac-katalogen. Og takk for det.

Også videoen, da. Med sine duse farger og subtile kassegitar-sjarm er den virkelig noe å hvile blikket på. 

Ingen kommentarer

prinsessen

03.04.2014 kl.20:54

WOW såå vakkert det var! WOW

Hadde blitt så smiiiilende om du tok en titt på bloggen min <3

xoxo Prinsessen. blogg.no <3

Skriv en ny kommentar

indiehjerte

indiehjerte

30, Oslo

Ida Brenden Engholt (f. 1983). Litteraturviter, språknerd og musikkentusiast med sans for det meste innen indiesjangeren. Samler på fine tekopper, band t-skjorter og rare ord. Også er det mer Elizabeth Bennett i meg enn Anna Karenina. Heldigvis. Kontakt: idabren@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits