Stay young, go dancing!

Så har jeg fylt 30. Og ikke uten å ha gjennomgått den obligatoriske "herregud-ungdomstida-er-over"-fasen. For nå er jeg vel ikke ung og lovende lenger? Eller en sprek ungmøy? Nå er det vel heller te-drikkende, P2-lyttende, strikkejakkekledd "kvinne i 30-åra" som gjelder? Altså hun som krysser av i boksen for 30-39 år i stedet for 20-29 år når et skjema skal fylles ut fra tid til annen. Og som helst vil gå på utesteder med myke sofaer og dempet musikk fordi det er så utrolig slitsom å holde en samtale gående med dundrende indierock i bakgrunnen? 

Vel, jeg sier nei til dette. For man eldes ikke over natten selv om man trer inn i et nytt tiår.

Jeg forblir meg selv med alt hva det innebærer. Jeg liker å høre på P3 på lørdager, leser så mye Hunger Games jeg vil, ser på New Girl og Buffy, og danser på Internasjonalen og Pigalle. Jeg eier ikke et eneste skjørt som slutter nedenfor knærne, bruker knallrosa leppestift når jeg føler for det, og maler neglene i alle regnbuens farger. Og Converse-skoene mine får du aldri!

Jeg sier som Ben Gibbard og Death Cab For Cutie: Stay Young Go Dancing. Og det akter jeg å gjøre. Jeg vil danse gjennom livet som damen i den blå kjolen i musikkvideoen. Men jeg vil velge dansepartneren min selv.  

Hurra for 30-åra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

indiehjerte

indiehjerte

30, Oslo

Ida Brenden Engholt (f. 1983). Litteraturviter, språknerd og musikkentusiast med sans for det meste innen indiesjangeren. Samler på fine tekopper, band t-skjorter og rare ord. Også er det mer Elizabeth Bennett i meg enn Anna Karenina. Heldigvis.

Kategorier

Arkiv

hits