Se, de danser!

Det er få personer i kategorien "Hollywood-stjerne" som får meg i bedre humør enn disse to:Det er Zooey Deschanel og Joseph Gordon-Levitt, selvfølgelig.

Helt siden 2009, de begge spilte i sjarmerende 500 Days of Summer, har de hatt en sterk posisjon i min over gjennomsnittet åndssnobbete aktelse. Ikke bare fordi de alltid fremstår som sympatiske og jordnære (og så, så vakre!), men fordi de uten unntak fortsetter å appellere til mitt bankende indiehjerte. Jeg var fullstendig solgt i det øyeblikket de sto i heisen og sang med på The Smiths' "There is a Light that Never Goes Out" - en av mine absolutte favorittlåter. I tillegg gikk Joseph rundt i Joy Division T-skjorte, og Zooey i kjoler med 50-tallssnitt. På veggene i hovedpersonenes leiligheter hang Renè Margrittes bilder og posteren til Psychocandy av The Jesus and Mary Chain. Filmen er dessuten forfriskende fri for den klamme og sentimentale slutten som preger den gemene romantiske komedie. Det blir bare ikke bedre enn det!

Og så, flere år senere, oppdager jeg ved en tilfeldighet at det i forbindelse med filmen også ble laget en musikkvideo med Zooey of Joseph i hovedrollene. Det er som å finne penger! Låta heter "Why Do You Let Me Stay Here", og er skrevet og fremført av Zooey selv. Det er en retro-poplåt med trillende pianotoner drapert over stødige gitarriff, og Zooeys klokkeklare stemme og taktfaste uh-uh'ing gjør sangen til en perle. Vel, dét og den fantastiske videoen, selvfølgelig. Det er den beste musikkvideoen med dansetema siden Fatboy Slims "Weapon of Choice". Og som om ikke Joseph var attraktiv nok fra før - han kan selvfølgelig DANSE også. 

Og her er musikkvideoen:

Et annet cuteness-øyeblikk fra denne kanten kom på nyttårsaften.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits