Det Mila sa!

I dag ble jeg fan av Mila Kunis, sannsynligvis i likhet med svært mange andre. Det er altså denne dama:Mila er 29 år gammel, ukrainskfødt, har ett grønt og ett brunt øye, og småirriterende Bart Simpson-stemme. Hun har jobbet som skuespiller siden 14-årsalderen, og er antakelig mest kjent for sine roller i That 70's Show, Forgetting Sarah Marshall og Black Swan. Hun er også kjent for å ha vært sammen med barnestjernen Macaulay Culkin i åtte år, noe som langt på vei avkrefter min mistanke om at han er aseksuell. Nå for tiden forbarmer hun seg over Demi Moores avlagte ektemann, nemlig slapstick-kongen Ashton Kutcher, og understreker det faktum at hennes smak i menn ikke har forbedret seg nevneverdig siden den havarerte forlovelsen med Culkin. I tillegg jobber hun fortsatt med å heve sin markedsverdi som skuespiller etter That 70's Show-eraen, noe hun lykkes sånn halvveis med.

Altså er det i utgangspunktet ikke veldig mange gode grunner til å være fan av Mila Kunis. Men noen ganger viser det seg at det bor mer i disse vakre skuespillerdamene enn det man først tror.

Mila Kunis gjorde nemlig tidenes festligste intervju da hun var i London for å promotere sin siste film Oz the Great and Powerful på mandag. BBC Radio må ha vært hardt rammet av sykdom den dagen, for de presterte å sende en totalt uerfaren reporter med tenåringsfjes og umoderne khakiskjorte som stotret konstant fra det øyeblikket han ble plasset foran Mila. Etter å ha innledet med et overnervøst  "I've never done this before", demonstrerte han med all tydelighet sine manglende ferdigheter innen intervjuteknikk. En smått lattermild Mila Kunis må ha syntes synd på han, for hun forsøkte å få ham til å slappe av. Resultatet ble en ganske uformell prat om reporterens favorittdrink, favorittfotballag, og favorittmat post-fotballkamp. Han klarte til og med å invitere henne med som date til en venns bryllup i juni. Og midt oppi alt sammen klarte jammen Mila å skyte inn litt informasjon om sin siste film også. Men det var bare så vidt, og bare fordi hun ble bedt om å gjøre det av filmens presseagent. Faktisk virket hun oppriktig glad for å slippe å bare snakke om seg selv og filmen.

Mila Kunis, du er en kul dame!

Og her er intervjuet:

2 kommentarer

Jenny

07.03.2013 kl.00:49

Søtt intervju :D

Tamara

09.03.2013 kl.12:35

Haha, han var modig da :)

Skriv en ny kommentar

indiehjerte

indiehjerte

29, Oslo

Ida Brenden Engholt (f. 1983). Litteraturviter, språknerd og musikkentusiast med sans for det meste innen indiesjangeren. Samler på fine tekopper, band t-skjorter og rare ord. Også er det mer Elizabeth Bennett i meg enn Anna Karenina. Heldigvis.

Kategorier

Arkiv

hits