En nyttårsduett

Denne er egentlig fra i fjor, men den er så fin at den tåler et gjensyn (og gjenhør) i år også. 

To av Hollywoods mest sympatiske, Zooey Deschanel og Joseph Gordon-Levitt, laget i anledning nyttårsaften 2011 en duett som Zooey postet til sitt nettsted hellogiggles.com. På henholdsvis ukulele og gitar fremfører de en søt og personlig versjon av Nancy Wilson's klassiker What Are You Doing New Year's Eve. Zooey Deschanel er nok en av de eneste damene i hele verden som kan bære en tiara på en nonchalant måte, og stemmen hennes er som skapt for akustiske gitarlåter. Og Joseph? Hvor i all verden har du gjemt den stemmen alle disse årene? Bruk den mer, så kan jeg tilgi ditt graverende feiltrinn i tenårene, nemlig den horrible science-fiction-serien Third Rock from the Sun. Heldigvis har han gjort en så solid innsats på filmfronten de siste årene at Third Rock neppe er CV-fyll lenger.

En mer sjarmerende duo skal man lete lenge etter. Og hvis ikke jeg kan få Joseph Gordon-Levitt, så synes jeg i grunnen at det er helt greit at Zooey tar han.

Da gjenstår det bare å ønske alle et GODT NYTT ÅR!

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

indiehjerte

indiehjerte

29, Oslo

Ida Brenden Engholt (f. 1983). Litteraturviter, språknerd og musikkentusiast med sans for det meste innen indiesjangeren. Samler på fine tekopper, band t-skjorter og rare ord. Også er det mer Elizabeth Bennett i meg enn Anna Karenina. Heldigvis.

Kategorier

Arkiv

hits